OT Security

Jouw productie en infrastructuur veilig draaiende houden
in deze geconnecteerde cyber-fysieke wereld

Het belang van de juiste expertise

Want OT is allesbehalve zomaar IT.

Door industriële systemen op het netwerk aan te sluiten, krijgen bedrijven meer data en inzichten waardoor beheer en productieactiviteiten worden vereenvoudigd. Zo hebben al zo’n 60% van de Belgische bedrijven in de maakindustrie de eerste stappen gezet in hun Industrie 4.0-transformatie. Dit maakt bedrijven en industrieën meer geconnecteerd dan ooit.

Deze digitale transformatie maakt bedrijven wendbaarder op basis van real-time informatie, maar brengt ook grote gevaren met zich mee.

OT operational technology
5 functies van Cybersecurity

Blinde integratie van OT en IT leidt tot veiligheidsproblemen

Integratie van apparatuur die al decennia lang meedraait, het niet-patchen van systemen vanwege stabiliteitsproblemen en het ontbreken van elementaire cyberbeveiligingsfuncties bij OT brengt veiligheidsproblemen met zich mee.

Een gedegen beveiligingsstrategie voor productiebedrijven bestaat uit een gecombineerd beveiligingsbeleid voor IT- en OT-infrastructuur met de nodige competenties. Ons team van experten werkt volgens best practices van ’s werelds hoogst aangeschreven frameworks en standaarden, en is ISA/IEC-62443 gecertificeerd : dé certificering voor veiligheid en beveiliging van industriële controlesysteemnetwerken (ICS).

Onze meest geleverde OT-Security diensten

Industrial Security Audits & Roadmapping

OT Asset Discovery & Vulnerability Assessments

Pen-tests & Ethical Hacking OT+IT

24/7/365 Managed OT Security: Monitoring + Threat Detection & Response

ISA/IEC 62443 Compliance Guidance

Van basisbescherming tot volledige ontzorging

Op maat van jouw bedrijfsrisico's

Betere beveiliging vanaf dag 1

Secured By miniOrange