Soteria_logo

Gecertificeerd OT Security Partner

Bescherm uw productieprocessen om bedrijfscontinuïteit te waarborgen en financiële verliezen te voorkomen. Cybersecurity voor OT ofwel Operational Technology, zijn alle initiatieven die uw productie- of industriële omgeving weerbaar maakt tegen cyberincidenten. Dit type cyberaanvallen stijgt de laatste jaren helaas exponentieel.

ONZE BUSINESS IS HET BESCHERMEN VAN PRODUCTIEBEDRIJVEN

De digitale transformatie maakt bedrijven wendbaarder en performanter, maar betekent ook dat IT en industriële netwerken meer dan ooit samenvloeien. En dit brengt gevaren met zich mee.

Apparatuur (PLC’s) die al decennia lang meedraait, het niet-patchen van systemen vanwege stabiliteitsproblemen en het ontbreken van elementaire cyberbeveiligingsfuncties bij OT zijn slechts enkele mogelijke oorzaken van deze gevaren.

Soteria Cybersecurity begrijpt dat productie, procesbesturing en -automatisering de motor van jouw bedrijf vormen en altijd beschikbaar moeten zijn. Daarom helpen wij bedrijven hun industriële processen te beschermen tegen cybergevaren en de productie veilig operationeel te houden.

OT SECURITY

HACKERS KIEZEN DE GEMAKKELIJKSTE WEG NAAR EEN IMPACTSVOLLE AANVAL.
BIJ PRODUCTIEBEDRIJVEN IS DAT DE PRODUCTIEOMGEVING, NIET ALTIJD NOODZAKELIJK DE IT-OMGEVING.

LAAT JE BEGELEIDEN DOOR EXPERTEN

ISA/IEC 62443 zijn de referentie-normen voor veiligheid en beveiliging van industriële controlesysteemnetwerken

R

Onze OT-securityexperts zijn ISA/IEC 62443 certified

R

Onze OT-experts zijn ISA/IEC 62443 cybersecurity risk assessment specialists

REVEAL

Wat beschermen?

PROTECT

Hoe beschermen?

DETECT

Aanvallen in kaart

CONNECT

OT en IT Cybersecurity is 1 beleid

Bij veel bedrijven staat OT-security nog in de kinderschoenen.

Alles begint met asset discovery. wat dient beschermd te worden?

64% heeft een beveiligingsbeleid voor IT, maar niet voor OT.
77% test de OT-beveiliging nooit

Terwijl het aantal succesvolle OT aanvallen exponentieel stijgt.

Door digitale transformatie vloeien IT en industriële netwerken steeds meer samen.

Bedrijfsvoering gaat vaak onwetend en impliciet akkoord met een verhoogd risico

Zo werken we

Alles begint met een goed zicht te hebben op wat beschermt dient te worden. Bij vele organisaties is dit nog niet volledig in kaart gebracht. Pas dan kunnen de gepaste tegenmaatregelen nemen volgens uw behoeften.

REVEAL

Wat Beschermen we precies? We maken op het Industriële netwerk zichtbaar wat er in het netwerk zit. Hoe (en via welke protocollen) communiceren deze met elkaar en de buitenwereld?

PROTECT

Hoe beschermen dit dan best? Volgens best practices in opzet van beveiligingsmaatregelen, Ja. Maar Cybersecurity is risico-management. We adresseren het risico procesmatig en volgens business gefundeerde budgetten.

DETECT

Beschermd, maar niet tegen alle mogelijke aanvallen? Risico’s en kwetsbaarheden dienen continu kaart worden gebracht om cyberbeveiliging af te stemmen met huidige dreigingsniveau ’s. Aanvallen in uitvoering kunnen real-life gedetecteerd worden.

CONNECT

OT en IT Cybersecurity wordt opgezet als 1 beleid. IT-professionals hebben niet altijd zicht op risico binnen een OT-omgeving. Toch dient management het risico en beveiligingsbeleid op bedrijfsniveau (IT en OT) te sturen.

ONGEACHT UW MATURITEITSNIVEAU ONDERSTEUNEN ONZE EXPERTS U GRAAG

Secured By miniOrange