Soteria_logo
Geniet van 50% subsidies in het beveiligen van uw bedrijf.

MEDIUM PAKKET

Een MEDIUM pakket bestaat uit advies en implementatiekracht. Tijdens deze 21 dagen zullen we een grondige analyse uitvoeren op je bedrijf, op zowel technisch als bestuursvlak. Als resultaat krijg je van eens een duidelijk stappenplan voor de komende weken/maanden waarmee je je onderneming kan vooruithelpen!

Daarenboven heeft u 10 dagen aan ‘begeleidingsbudget’ te besteden aan begeleiding en technische implementatie op specifiek domeinen. Wij kunnen langs onze kant hiervoor de nodige flexibiliteit, alsook de vereiste expertise voorzien.

De doorlooptijd van een MEDIUM traject zal, afhankelijk van de beschikbaarheden van de klant en het tijdig opleveren van de gevraagde materialen, een 6 tot 8-tal weken bedragen. Het beschikbare budget voor het leveren van begeleiding en implementatie is beperkt tot 12 maanden na de start van het traject.

PRIJS

€18.000,- eBTW
Waarvan €9.000 wordt gesubsidieerd

Contact

Laat uw gegevens na en wij nemen spoedig contact met u op om uw specifieke noden te bespreken. Dit geheel vrijblijvend. U kon ons ook steeds contacteren via onderstaande gegevens.

LUCAS BUYSE MANAGING PARTNER

Lucas Buyse (Zaakvoerder)

Secured By miniOrange