Soteria_logo
Geniet van 50% subsidies in het beveiligen van uw bedrijf.

UITBREIDING 1

Een Red Team-oefening is een geavanceerde cybersecurity testmethode waarbij een externe partij de rol van een kwaadwillende hacker aanneemt om de beveiliging van een organisatie grondig te testen.

Binnen dit uitbreidingspakket bieden we de volgende aspecten aan:
Planning en voorbereiding: We werken nauw samen met de organisatie om de doelstellingen en het scope van de Red Team-oefening te definiëren. Dit omvat het identificeren van de systemen, applicaties, netwerken of andere digitale assets die moeten worden getest. We ontwikkelen een gedetailleerd plan en zorgen voor de juiste voorbereidingen.

Simulatie van realistische aanvallen: Ons ervaren Red Team voert gecontroleerde en realistische aanvallen uit op de systemen en infrastructuur van de organisatie. We maken gebruik van geavanceerde technieken en methoden om de organisatie bloot te stellen aan diverse aanvalsscenario’s die een echte hacker zou kunnen gebruiken.

Identificatie van kwetsbaarheden: Tijdens de Red Team-oefening identificeren we kwetsbaarheden en beveiligingslekken die mogelijk door een aanvaller kunnen worden misbruikt. We rapporteren deze bevindingen en
voorzien de organisatie van gedetailleerde rapporten en aanbevelingen om deze kwetsbaarheden te verhelpen.

Risico-evaluatie en prioritering: We beoordelen de geïdentificeerde kwetsbaarheden op basis van hun potentiële impact op de organisatie en de waarschijnlijkheid van een succesvolle aanval. Hierdoor kan de organisatie de nodige maatregelen treffen en de juiste prioriteiten stellen bij het aanpakken van de beveiligingsrisico’s.

Rapportage en aanbevelingen: We leveren een uitgebreid rapport met gedetailleerde bevindingen, technische analyses en aanbevelingen voor verbetering. Dit rapport bevat concrete maatregelen die de organisatie kan nemen om de beveiliging te versterken en de geïdentificeerde risico’s te minimaliseren.

PRIJS

€14.000,- eBTW
Waarvan €7.000 wordt gesubsidieerd

Contact

Laat uw gegevens na en wij nemen spoedig contact met u op om uw specifieke noden te bespreken. Dit geheel vrijblijvend. U kon ons ook steeds contacteren via onderstaande gegevens.

LUCAS BUYSE MANAGING PARTNER

Lucas Buyse (Zaakvoerder)

Secured By miniOrange